Година след като развали годежа си с Кристиан Карино, Лейди Гага (по всичко личи) вече е настроена за сериозни отношения. И (сама си го казва) няма търпение за следващите важни стъпки в живота си.

Лейди Гага, Kaikaia gaga и новооткритото насекомо, което кръстиха на певицата

Това е Лейди Гага на животинския свят

Открийте разликите

Знаем всичко това, защото Лейди Гага е на корицата на майския брой на списание InStyle. А в интервюто за списанието тя разказва това-онова за бъдещите си планове, както и какво възнамерява да прави с живота си.

Наскоро певицата започна връзка с предприемача Майкъл Полански и очевидно връзката им става все по-сериозна. 34-годишната поп звезда призна, че бракът и създаването на семейство в момента са най-важните ѝ житейски цели.

"Много съм развълнувана от идеята да имам деца и определено вече искам. Очаквам с нетърпение да бъда майка. Не е ли невероятно какво можем да направим ние жените - как отглеждаме един живот вътре в нас", развълнувано споделя Гага.

Певицата се надява да свърши и повече филантропска работа, като би искала да финансира екип от лекари, които да извършат изследвания върху фибромиалгията (заболяване, при което се изпитват мускулни, ставни болки и хронична умора) и невропатичната и хронична болка, от които страда и самата тя.

"Целите ми определено са брак, повече музика, повече филми и повече благотворителност с Born This Way Foundation", казва Лейди Гага, като допълва, че има и много мечти и надежди. Не е сигурна какво точно ще постигне, но е убедена, че ще го прави с хората, които обича.

Лейди Гага, списание Paper и провокациите и откровенията на певицата

Голите провокации на Лейди Гага

Ударно завръщане