Този петък, 1 декември, зрителите ще могат да гледат "Шоуто на Николаос Цитиридис" за последен път. Само преди броени дни водещият разкри, че след четири години на екран, от bTV са взели решението предаването да не бъде част от програмата през новия сезон.

MasterChef 2023 - изненадите на новия осми сезон

Какви изненади ни готви новият сезон на MasterChef

Ето какво да очкаваме от новия сезон

Медията обаче не губи време и вече е избрала новото предаване, с което да разшири портфолиото си. От догодина bTV ще излъчва "Кой да знае?" - забавен формат по образеца на британското Who Knew?, който съчетава в себе си забавление и знания.

Засега знаем, че новото комедийно куиз шоу ще се излъчва делнично в прайм-тайма на медията. Идеята му е да разтоварва цялото семейство, докато в същото време и вълнува, чрез надпреварата между участващите отбори, която създава динамика и напрежение.

Подобно на "Стани богат", който е вече добре познат формат у нас, и с "Кой да знае?" зрителите и участниците ще научават нещо ново всеки ден. По-специфичното на новото предаване обаче се крие в нестандартния подход със забавни въпроси и любопитни факти, за които човек обикновено не се замисля.

В състезанието ще участват два отбора, ръководени от капитани - комедийни актьори. Отборите ще се състоят от популярни личности, които ще отговарят на въпросите на водещия, а зад всеки въпрос ще се крият парични суми.

И тук идва най-особеното в "Кой да знае?". Наградата (цялата спечелена сума) ще е за публиката, както в никое друго предаване, което досега е било излъчвано у нас.

Евгени Генчев и Валерия Георгиева от “Ергенът” - заедно ли са половин година след предаването

Наистина ли са още заедно Евгени и Валерия от “Ергенът”

Почти половин година след риалитито

"Кой да знае?" е по bTV от 2024 г.