Като един от най-дълго задържалите се мюзикъли в историята на Бродуей - "Котките", е преведен на повече от 20 езика по целия свят, като до момента е натрупал повече от 340 милиона долара.

Кой ще участва в новата филмова адаптация на "Котките"

Кой ще участва в новата филмова адаптация на "Котките"

Голяма изненада

37 години след премиерата си на Бродуей, "Котките" на Андрю Лойд Уебър, ще оживее отново и на големия екран. Новата филмова адаптация ще бъде режисирана от Том Хоупър.

Докато тийзърът, който видяхме по-рано тази седмица, беше съсредоточен основно върху ролите на актьори като Тейлър Суифт, Идрис Елба и Джеймс Кордън, от новото видео сега придобиваме повече и по-голяма представа за това какво ни очаква.

Виждаме Дженифър Хъдсън в главната роля на ГризабелаДжуди Денч, която ще играе Старият Дойтерноми (старшия котарак в бандата), Идрис Елба в ролята на Макавити, Джеймс Кордън като Бъстъфър Джоунс, Джейсън Деруло - Ръм Тъм Тигърсър Иън Маккелън - Гъс Театралната котка, а Лори Дейвидсън ще видим като Мистър Мистъфийлс. Тейлър Суифт пък ще бъде хитрата и съблазнителна котка Бомбалурина, целяща да бъде винаги център на вниманието.

От първия трейлър най-вече впечатление прави невероятната и грациозна Гризабела и нейното изпълнение на едно от най-запомнящите се песни в мюзикъла - "Memory".

Премиерата на "Котките" за България е на 27 декември 2019 г.