Вече от няколко години насам знаем, че Мадона работи по биографичен филм за живота и кариерата си. Неприятните новини за проекта обаче дойдоха през януари 2023 г., когато беше съобщено, че филмът на Universal Pictures е бракуван.

Снимките на Мадона с баща й Силвио - много лични и емоционални

Снимките на Мадона с баща й Силвио - много лични и емоционални

Най-важният за нея мъж

Дотогава беше ясно, че Кралицата на попа ще режисира филма, по чийто сценарий е работила с Диабло Коди и Ерин Кресида Уилсън. Самата та дори бе избрала и актрисата, която да я изиграе - Джулия Гарнър.

За съжаление още неприятности застигнаха Мадона миналата година. През юни тя претърпя сериозна бактериална инфекция, заради която трябваше да отложи турнето си Celebration. След като се възстанови обаче, още през октомври 2023 г. тя се завърна ударно и пя в редица градове, сред които Лондон, Париж, Бруклин, Лос Анджелис, Лас Вегас, Хюстън, Сан Франциско, Мексико Сити, Рио де Жанейро и много други.

Очевидно Мадона е във вихъра си в момента и не спира да работи. Включително по "съживяването" на проекта за биографичния си филм.

В Instagram профила си тя е качила кадри с пишеща машина, на която явно редактира сценария на филма си. А той вече има и ново заглавие - Who's That Girl, което е препратка към едноименния филм и песен на Мадона от 1987 г., пише Dealine.

Мадона сменя секси младите си гаджета като носни кърпи

Мадона сменя секси младите си гаджета като носни кърпи

През последните години Кралицата на попа определено си има типаж

От Entertainment Weekly пък разбираме, че въпреки твърденията, че се е отказала да изиграе Мадона, актрисата Джулия Гарнър все още планира да участва в биографичния филм.