Жорж и Албин са стабилна двойка. Те живеят заедно от дълги години, отгледали са прекрасно момче и имат общ бизнес. Жорж е собственик на нощен клуб, а Албин пък е звездата в неговото шоу.

“Инстинктът”, Анри Кистмекер, Стоян Радев, Драматичен театър Варна и най-старото му представление, което е отново на сцена

Когато една интрига с изневяра се оплете в детективско разследване

Варненският театър възражда най-старото си представление

Отсега обаче бихме направили едно уточнение. Както подсказват имената им, Жорж и Албин са мъже. Да, точно така - те са гей двойка, която изглежда, че се разбира доста добре и чийто съвместен живот върви като по вода.

Но както се казва, и в добрите семейства в един момент се появяват проблеми. За Жорж и Албин всичко изглежда наред до момента, в който Лоран, синът на Жорж, решава да се ожени и настоява да покани на вечеря семейството на годеницата си.

От този момент нататък хармонията в дома на двамата е изправена пред сериозно изпитание. Оказва се, характерът на тъста не е чак толкова лек. Бащата на годеницата е всъщност строг, изискващ и със силни амбиции за политическа кариера. Какво точно общо имат професионалните му планове с тези за сватба на бъдещето семейство, остава да разберем, когато гледаме представлението.

Засега знаем, че по сценичния вариант и режисурата е работил Атанас Атанасов. Към неговия екип са се присъединили сценографът и костюмограф Петя Стойкова, композиторът Петя Диманова и хореографът Александър Манджуков. Главните роли на гей двойката пък са поверени на актьорите Стоян Радев и Симеон Лютаков, а сина ще изиграе Недялко Стефанов.

Всички те задават очакването, че забавлението по френски с тази нова комедия на театрална сцена ще си заслужава. Както казва режисьорът Атанас Атанасов: "Дължа огромна благодарност за смеха и усмивките, с които ме възнаграждаваха моите колеги. Вярвам, че след спектакъла това ще се случи и с вас..."

Стефания Колева, Здрава Каменова и Богдана Трифонова, “Извънредно неудобно” и новото им представление за неудобните ситуации от живота

Когато положението стане “Извънредно неудобно”

За най-неудобните моменти разказват Стефания Колева, Здрава Каменова и Богдана Трифонова в новото си представление

Премиерните дати на "Клетка за пеперуди" са 30.09. (петък) и 03.10. (понеделник) от 19:00 ч. в Драматичен театър "Стоян Бъчваров", Варна. Цялата информация за представлението е тук.