Първите седем на "Като две капки вода" вече са отдавна ясни. Сега да видим какво ще случва в осмото издание на формата.

Предаването ще продължи да предизвиква популярни личности да влизат в неподозирани образи на български и световноизвестни изпълнители. За първи път в историята на шоуто в България обаче на оспорваната имитаторска сцена ще се качат деветима участника. В досегашните сезони на предаването те винаги са били осем.

Отново за първи път двама от тях са избрани чрез гласуване на зрителите. Именно те и решиха това да бъдат актьорът Антоан Петров и вокалният педагог Георги Симеонов. Останалите са все известни български звезди. 

До момента бяха съобщени имената на Тото от СкандаУ, Маги Джанаварова, DARA, Луна, Фики Стораро и Галя, която помним от дует КариZма.  

На въпроса защо е решила да участва в предаването, предвид факта, че се оттегли от родната музикална сцена преди повече от девет години, Галя отговаря доста лаконично: изкушението от забавата...

Снимка 467736

Източник: 8pm

Стана ясен и последният участник, когото продуцентите на предаването ревниво пазеха в тайна.

Това е актьорът Димитър Маринов, който доби по-широка популярност, заради малката си роля си в "Зелената книга" - филмът спечели Оскар в категория най-добър филм през 2019 г.

"Като две капки вода" е едно ново предизвикателство за мен, което ме кара да изляза от зоната си комфорт и да не бъда само актьор, а и певец, и танцьор", обяснява доводите си да стане част от музикалното предаване Димитър Маринов.

Както винаги досега, предаването ще даде възможност на участниците да разкрият имитаторския си талант в различни роли и на случаен принцип - чрез на т.нар. бутон на късмета. Но първото от общо 13-те предавания на живо ще започне и с променен регламент.

Дебютните превъплъщения на деветимата участници няма да се определят от бутона на късмета, а ще бъдат изцяло техен избор. Това означава, че още в първото предаване на живо ще ги видим и в най-добрата им светлина.

"Като две капки вода" започва на 24 февруари по Nova