Понякога сме готови на всичко, за да получим мечтаната работа. И една жена от Северна Каролина го доказва. 

Карли Павлинак Блекбърн се опитва да се открои от другите кандидати, като изпраща на Nike торта, върху която принтира своята автобиография.

27-годишната дама описва подробно креативното си представяне в публикация в LinkedIn, където обяснява, че тортата е била изпратена в същия ден, когато Nike празнува своя ден Just Do It Day на 8 септември.

Карли Павлинак Блекбърн много искала да работи във Valiant Labs - стартъп инкубатор на идеи за Nike, но имало проблем. Нямало свободни работни позиции.

Докато разговаря с бившия си колега Трент Гандър, Карли е окуражена да прояви своята креативност точно на място, което е създадено с такава цел. Затова, за да запознае екипа на Nike със себе си все пак, тя решава да изпрати торта с резюме, което може да се изяде, уточняват от New York Post.

"В момента няма никакви своботни позиции в този отбор, но исках да намеря някакъв начин екипът да разбере коя съм. Какъв по-добър начин от това да изпратя торта на голямо парти", написа тя в LinkedIn.

Отзивите на потребителите на социалната мрежа са противоречиви. Важното обаче е какво мисли екипът на Valiant Labs. Засега отговор оттам няма. 

Като се има предвид колко много запитвания от хора, търсещи работа, получават големите компании, не можем да отречем, че подходът на Карли наистина е интересен и със сигурност все някой ѝ е обърнал внимание. Дали обаче са впечатлени от автобиографията ѝ, е съвсем друг въпрос.