От известно време една от най-коментираните кралски двойки в медиите са Хари и Меган. Като бивша актриса, омъжена за принц, Меган Маркъл много ни напомня и на друга обичана принцеса през годините - Грейс Кели.

Американска актриса, модел и принцеса на Монако, Грейс Кели е известна с филмовите си роли и сценични изяви през 50-те години на миналия век.

Въпреки успехите си, тя се оттегля от киното на 26-годишна възраст, за да се омъжи за принц Рение от Монако. Двамата имат три деца, но Грейс загива трагично през 1982 г., докато шофира автомобила си.

Благодарение на Hola, се натъкнахме внучката на Грейс Кели и дъщерята на принцеса Стефани - Камила Готлиб, която вече е на 21 години. От испанското издание обръщат внимание и на голямата прилика, която Камила има с баба си. А като дете на нашето съвремие, внучката на Кели си има профил в Instagram, където редовно качва свои снимки.

Разбира се, наследницата на принцесата на Монако не може да претендира за трона. Причината е, че Камила е дъщеря на принцеса Стефани от тайната ѝ връзка с бодигарда Жан-Реймънд Готлиб. Тъй като на практика се води, че е незаконно дете, тя не може и да стане принцеса на Монако като баба си.

Въпреки това Камила не е скъсала изцяло с кралското си потекло. Тя участва активно в различни благотворителни дейности на семейството. Съвсем наскоро по нейна идея започна и образователна програма за превенция на шофирането в нетрезво състояние.