За някои четвърти сезон на "Истински детектив" се оказа по-голямо разочарование и от неуспешния втори. Ние не сме от тях и смятаме, че мистерията, забъркана от Иса Лопес, свърши работата да ни държи приковани пред екрана до последната минута.

"Истински детектив: тъмната страна" - всички въпроси и отговори след края на сезона

Всички въпроси и отговори след края на "Истински детектив: тъмната страна"

Създателката на сериала Исса Лопес дава някои отговори

Не е учудващо, че именно на нея е възложен и следващия сезон от антологичния криминален сериал. Предвид факта, че четвърти сезон на "Истински детектив", в който в главните роли гледахме Джоди Фостър и Кали Рейс, завърши в края на февруари 2024 г. е ясно, че сме поне на година време от следващия.

И все пак Лопес разкрива в интервю за Variety малкото, което е позволено на публиката да знае. "Пиша го в момента", коментира режисьорката. "Взривяващо е. Напълно различно. Напълно различни герои, напълно ново място, различна история - много му се кефя."

Тя не разкрива нищо за сюжета, героите или мястото на бъдещата криминална интрига, но не отхвърля възможността историята да е свързана по някакъв начин със случилото се в четвърти сезон. "Нищо не мога да кажа, но мисля, че ще бъдете приятно изненадани", допълва Иса Лопес.

И четирите сезона на "Истински детектив" са достъпни за стриймване в Мах.