Ирина Шейк е от звездите, които рядко дават интервюта и си позволяват да говорят за личния си живот. Моделът има тригодишна дъщеря Леа от бившия си Брадли Купър, с когото се разделиха през 2019 г.

Брадли Купър, Ирина Шейк и как си партнират в грижите за Леа

В какви отношенията са Брадли Купър и Ирина Шейк

Година и половина след раздялата им

Малката живее с майка си, но родителите й са успели да намерят перфектния баланс в отношенията си, за да не усеща липсата на баща си. А пред ELLE моделът разказва повече за живота си преди и сега.

Още от малка Шейк се научава да живее без мъжка помощ. Тя израства през 90-те години в малкия руски град Еманжелинск и в дома й често няма какво да се яде. Баща й е миньор, а майка й - учителка по музика в детска градина. Често не получават заплати или им ги забавят. А когато е на 14, бащата на Ирина умира. И на нея не й остава друг избор, освен да се научи да оцелява и никога да не забравя коя е и откъде е тръгнала.

С малко късмет и много положени усилия рускинята стига до модните върхове. Признава, че често е била за "прекалено секси", което е било недостатък за успех във висшата мода. Но Шейк успява да преодолее предразсъдъците и да докаже къде й е мястото.

Днес, на 35 години, моделът прави това, което не е правила на 20. И знае, че промяната в работата се дължи на промяната вътре в нея. "Чувствам се по-комфортно в кожата си. Обичам тялото си. Обичам да ям. Оценявам храна. Оценявам живота", категорична е тя.

А едно от най-ценните неща в живота й със сигурност е дъщеря й Леа. Именно с нея Ирина прекарва по-голяма част от времето си напоследък. Но не пропуска да изтъкне, че Брадли Купър е "най-невероятният баща".

Тя обаче не разбира термина "споделено родителство", защото няма как да си родител наполовина. Когато тя е с Леа, е майка на 100%, когато Брадли е с нея - той е баща на 100%.

Ирина Шейк, Брадли Купър и как двамата прекараха времето си в снежен Ню Йорк

Как се справя Ирина Шейк със студа в Ню Йорк

Добре й се получава

Шейк не иска да коментира своите отношения с актьора и причината за раздялата им, защото смята, че това е прекалено лично. Тя не се и интересува какво се пише по неин адрес, защото е прекалено заета да отглежда дъщеря си. Концентрира се само върху своя живот и своите близки, а всичко останало е шум, който не заслужава вниманието й.