Не е нужно да сме деца, за да харесваме (и вярваме в) магията. Всъщност, магията на магията е, че тя винаги приковава интереса както на малки, така и на големи.

“Двойно дъно”, Ана Батева, Любомир Колаксъзов, Spam Studios и новата театрална премиера в Топлоцентрала

Когато актьорите играят самите себе си

Какво биха си казали в един бар

И защото от Музикалния театър много добре знаят това, са подготвили един магичен спектакъл за зрителите си. "IMPOSSIBLE - Повярвай в невъзможното" ще слее езика на илюзионното изкуство с този на музиката и танца, за да разкаже една история в която има и добро, и зло, и любов, и омраза, но в крайна сметка оптимизмът и вярата тържествуват. Сюжет като от приказка.

Да, това е съвсем така, тай като за постановката можем да издадем още, че разказва за свят, изпълнен с хаос, в който царуват зли сили, а хората са изгубили вярата в доброто. Естествено, битка между доброто и злото има, като за зрителите тя ще оживее именно чрез илюзия, музика и танц, преплетени в едно.

И като от приказка, като от приказка. Действието преминава през десетки тематични, приказни зони, които ни пренасят в един футуристичен и магичен свят. Както можем и да очакваме, появява се и вълшебникът. Той се нарича StarBoy Ayvon, който със своята магия унищожава злото и връща вярата, любовта и добротата на хората.

Дотук обаче с разкритията за сюжета. Нека сега издадем малко повече за магията, която ще можем да видим. Част от илюзиите ще бъдат метаморфози и телепортации, жена, която ще полети, както и разрязване на човек на две - все изпълнени от илюзиониста StarBoy Ayvon.

По време на неговия спектакъл ще видим различни визуални, пиротехнически и дигитални ефекти и 3D мапинг. Освен това ще чуем музиката на композитора Артур Надосян. За да се получи спектакълът възможно най-въздействащ, са се постарали още балетът и солистите на Музикалния театър, хореографът и постановчик Татяна Янева, режисьорът Александър Мутафчийски, сценографът Пеньо Пирозов и костюмният дизайнер Донка Боева.

“Приказка за мъртвата царкиня“, Николай Коляда, Ана Батева и новата премиера в I Am Studio

На какво ни учат вярата и надеждата

Трагикомичната “Приказка за мъртвата царкиня“

Премиерата на "IMPOSSIBLE - Повярвай в невъзможното" е на 27, 28 и 29 януари от 19 ч. в Музикалния театър.

Следващите дати за спектакъла са 3, 4 и 5 февруари, а цялата информация за него е тук.