През последните часове всички говорят, пишат и споделят за коментара на Илон Мъск под снимката на Белоградчишките скали.

Илон Мъск, Tesla, акции и колко точно е загубил милиардерът през 2022 г.

Точно колко изгуби Илон Мъск през 2022 г.

Милиардите, които изгуби само за един ден

Е, не защото знае нещо за тях, а защото е видял снимката на местността, направена от фотографа Владислав Терзийски, в Twitter. И се оказало, че Белоградчишките скали много му приличат на крепост от видео играта Elden Ring, която Мъск, очевидно, е играл.

Разбира се, когато най-богатият човек на планетата забележи и коментира родна забележителност, няма как да не се вълнуваме. Оказва се обаче, че Илон Мъск може да е останал наистина впечатлен от природния феномен и иска да посети България.

Поне така се твърди в имейл, изпратен до ресторанта на шеф Филип Захариев - ONÀ. В профила си във Facebook от ресторанта споделят снимка от имейла, на която се вижда, че с тях се е свързал някои от хората на Мъск. Въпросният човек твърди, че през април 2023 г. милиардерът ще посети страната и по-точно Северозападна България и самият ресторант.

анкета

Вярвате ли, че Илон Мъск ще дойде в България?

Виж резултати

Да 20.6%

Не 70.6%

ONÀ знае 8.8%

В публикацията си във Facebook от ONÀ твърдят, че ще дадат най-доброто от себе си, за да впечатлят Мъск, но разчитат и на помощта на община Белоградчик за подобряването на инфраструктурата на селото, в което се намира ресторантът - "за да посрещнем тези гости с високо вдигната глава, а не да се червим като домати".

Докато се чудим дали да вярваме, или пък не, служебният министър на туризма Илин Димитров също сподели публикацията в профила си в социалната мрежа. "И... да, в крайна сметка май ще дойде", написа Димитров към поста.

Амбър Хърд, Илон Мъск, Twitter и изтриването на акаунта на актрисата от социалната мрежа

Предателството на Амбър Хърд

Приятели ли са още с Илон Мъск

В коментарите обаче има хора, които се усъмняват в истинността на имейла и че Илон Мъск като цяло има намерение да посети България. Като отговор на тези съмнения служебният министър написа, че всичко е възможно. Затова и са изпратили официални писма. "Дори да не дойде - цяла България говори от два дни за Белоградчишките скали", допълва той.