Тази вечер в Hell's Kitchen ще проследим поредния ожесточен сблъсък за оставане в шоуто. Този път една срещу друга ще се изправят Чилева и Ралица. Именно те са смятани за две от най-сериозните претендентки за победител, затова шеф Виктор Ангелов ще сe постарае да ги поизпоти подобаващо.

Предизвикателството, което ще реши коя дама да напусне и коя да остане, ще премине в два етапа. Чилева и Ралица ще демонстрират индивидуални кулинарни умения, но и качества на ръководители по време на вечерната резервация.

Снимка 410793

Източник: OTDO Consult

Двете дами ще бъдат сериозно затруднени от интересното предизвикателство на Виктор Ангелов и едно ястие, което на пръв поглед не би трябвало да им бъде проблем. Но невинаги всичко е такова, каквото изглежда. Дали пък идеите им няма да бъдат прекалено нестандартни?

Сините и червените ще се борят за одобрението както на шеф Виктор Ангелов, така и на гостите в ресторанта, сред които Искрата, Цвети Пиронкова и Енчо Кирязов. Няма да се мине и без удари под кръста, съмнения за саботаж и някой и друг скандал. А един участник ще вземе решение, което никой друг досега не е в Hell's Kitchen.