През последните няколко дни всички говорят за (донякъде) изненадващото решение на Килиан Мбапе да преподпише с ПСЖ, пренебрегвайки всички опити на Реал Мадрид да го привлече.

Ерлинг Холанд, Шампионската лига и рекордът, който футболистът постави

Момчето от Норвегия, което сложи всички в малкия си джоб

Дами и господа, Ерлинг Холанд

И сякаш не се говори чак толкова за един друг трансфер, който бе осъществен преди това. Този на Ерлинг Холанд от Борусия Дортмунд в Манчестър Сити.

Норвежкият нападател вече си взе довиждане с феновете на отбора и очакваме официалното му представяне в Манчестър. Холанд си е взел довиждане, разбира се, и със съотборниците си.

Според talkSPORT, сбогуването му е било доста класно. И не, не говорим за онзи видеоклип, в който футболистът танцува в бар, облечен в анцуг. Твърди се, че Ерлинг Холанд е подарил по един часовник на съотборниците си и треньорите.

И всички те са получили не какъв да е часовник, а персонализиран Rolex. Стойността на всеки един е между 11 и 13 000 паунда. С часовници са се сдобили и други хора от клуба като физиотерапевти, готвачи и масажисти.

Те обаче са получили часовници на Omega. Всеки един от 20-те такива, които футболистът е подарил, е бил на стойност между 6 и 8000 паунда. В крайна сметка, се е оказало, че Холанд е платил около 500 000 паунда, за да се сбогува с всички в Борусия.

Килиан Мбапе, новият договр с ПСЖ и каква власт ще даде той на футболиста

Килиан Мбапе получи всичко на едва 23 години

Футболистът може да се похвали с неща, с които много други на неговата възраст не мога

Това са наистина много пари, които обаче се очаква той да получава за седмица. Добре де, малко повече, защото се твърди, че седмичната му заплата в Манчестър Сити ще бъде 375 000 паунда.