Поглеждайки назад към своята "пристрастяваща личност" и живота си на път, Ед Шийрън решава да сподели със своите фенове някои житейски уроци, които научава на базата на натрупания опит.

В интервю за Hay House Chasing the Present Summit изпълнителят разказва за нездравословния и вреден начин на живот, който води през определен етап. Етап, който определя го като най-ниското стъпало от живота си.

Това се случва през 2015 г. - годината, която Ед прекара изцяло на път заради световното си турне x World Tour. По това време за него е било абсолютно нормално да е на лоша диета, да пие непрекъснато, да не спортува и да не вижда слънчева светлина с месеци.

Снимка 355036

Източник: GettyImages

"Беше нещо обичайно да пия цяла нощ, после да спя в автобуса цял ден, след това да се събудя и да изляза на сцената да направя шоуто. После отново започвам да пия, връщам се в автобуса, спя и после пак концерт и всичко отначало. Имаше моменти, в които не бях виждал слънчева светлина от около четири месеца".

Изпълнителят признава, че в началото всичко му се е струвало много забавно, защото всеки ден е бил като безкраен празник. Но след като в един момент си е дал сметка какъв живот води, се е почувствал много зле и е започнал да се пита какъв е смисълът.

Снимка 435745

Източник: GettyImages

Част от проблемите на Шийрън идват от факта, че, според него, той е една ужасно пристрастяваща се личност и лесно се поддава на изкушения. Певецът споделя, че в момента чете автобиографичната книга на Елтън Джон и намира много прилики между двамата.

"Особено що се отнася до известните пиянски запои на Елтън, по време на които той се тества колко е способен да изпие. Аз правя същото и сякаш не мога да спра, докато не прекаля", споделя Ед, като разкрива и какво смята за зависимостите.

Снимка 490290

Източник: GettyImages

Той разказва, че колкото повече човек употребява захар, сладкиши, вредна храна, кокаин, алкохол, толкова по-добре се чувства, но това са едни от най-лошите решения, които всеки от нас може да вземе. И на Ед Шийрън често му се е случвало да прекалява.

"Една чаша вино не е проблем, дори напротив, но ако пия, не виждам причина да се ограничавам само с една чаша. Обикновено изпивам една, две бутилки наведнъж. И именно този избор прави така, че не следващия ден да бъда разбит и да се чувствам тъжен".

Ед Шийрън, Адел и в какво изпълнителят надмина певицата

Ед Шийрън надмина Адел

В какво изпълнителят е по-добър от певицата

Този начин на живот има и своите последствия, защото в един момент Ед Шийрън започва да качва все повече килограми и да се чувства зле oт начина, по който изглежда.

Снимка 425747

Източник: Instagram / Ed Sheeran

За щастие съпругата му Чери Сийборн му помага да намери баланса в живота си.

"Тя тренира редовно, храни се здравословно и пие много малко, така че просто започнах да следвам примера ѝ и всичко си дойде на място", признава още Ед Шийрън.