Наскоро Джулия Робъртс се пошегува, че събирането ѝ с Джордж Клуни в предстоящия им филм "вероятно ще бъде ужасно". "Защото има твърде голям потенциал да бъде страхотно", добавя след това по-сериозно актрисата. Вече сами може да преценим къде е по-скоро истината. Първият трейлър на романтичната комедия "Билет до рая" е вече факт.

Джулия Робъртс, Джордж Клуни, Ticket to Paradise и какво сподели актрисата на новата романтична комедия

Защо новият филм на Джулия Робърт и Джордж Клуни ще бъде "ужасен"

Какво сподели актрисата на червения килим в Кан

Във филма добрите ни познайници Клуни и Робъртс се завръщат, за да си партнират (като разведена двойка). И досега сме ги гледали заедно на голям екран - в два филма от трилогията "Бандата на Оушън" и "Пулсът на парите" (2016 г.).

Този път ролите им в "Билет до рая" ще са на разведени съпрузи. Те обаче се съюзяват и отпътуват за Бали, за да спрат дъщеря си (Кейтлин Девър) да се омъжи твърде скоро - грешка, която самите те са направили преди години.

В трейлъра виждаме двамата бивши да спорят помежду си през зъби. Когато разбират, че ще се наложи да седят един до друг по време на полета до Бали, героинята на Робъртс моли да бъде преместена, защото са били женени.

Снимка 579474

Източник: Форум Филм

На репликата ѝ героят на Клуни пък отвръща: "Най-ужасните 19 години от живота ми", а бившата му го поправя: "Бяхме женени само за пет."

Това, което ги кара да започнат да се търпят отново, е дъщеря им. И двамата не одобряват решението ѝ да се омъжи за мъж, когото тъкмо е срещнала и да зареже кариерата си.

Освен всички романтични и комични елементи, които филмът обещава (все пак това предполага и жанрът му), зрителите ще се забавляват и радват на красиви плажни гледки, на сцена, в която Клуни го ухапва делфин, а заедно с Робъртс играят игра с алкохол. А последното включва и пияните му танцови движения.

Джулия Робъртс, Ticket to Paradise и защо почти 20 години актрисата не се е снимала в романтични комедии

Отказала ли се е Джулия Робъртс от романтичните комедии

Не всичко е в името на кариерата

Изглежда сякаш може да очакваме в "Билет до рая" и двамата да ни скъсат от смях. За да разберем дали наистина ще е така, ни остава да почакаме до есента, за когато е предвидена премиерата в кината у нас, като точна дата все още няма.