Някои баскетболисти в NBA са известни с номерата си, които умеят да правят до съвършенство. Леброн Джеймс и Деймиън Лилард например никога не се крият, когато решаващият изстрел в мача трябва да бъде направен.

Иман Шъмпърт, Dancing with the Stars и победата на бившия баскетболист

Баскетболистът, който спечели предаване за танци

Иман Шъмпърт показва завидни умения

Стеф Къри пък може да вкара кош, дори да е извън залата, а Янис Адетокумбо да забие така, че на опонента му да се поиска да потъне в земята от срам. Джеймс Хардън, от своя страна, е готов да не подава топката в името на това да отбележи колкото се може повече точки.

И в повечето случаи му се получава, като стрелбата от дистанция също се води за една от силните му страни. Оказва се обаче, че именно тя му осигури място в историята на NBA, но не с нещо положително.

От HYPEBEAST разбираме, че Брадата, както е известен баскетболистът на Бруклин Нетс, е номер едно в историята на лигата по пропуснати стрелби за три точки. Джеймс Хардън не е успял да отбележи точки при 4457 опита.

Това го качва еднолично на върха, където до момента стоеше друг известен със стрелбата си от далеч играч - Рей Алън. Той завърши кариерата си с 4456 пропуснати възможности за три точки.

На трето място по този показател остава Джамал Крауфорд с 4158 пропуснати тройки.