Не е тайна, че Бри Ларсън е супергерой. Добре де, поне играе такъв, но пък си пада доста по приключенията и обича да се свързва с природата, когато може.

Бри Ларсън, "Капитан Марвел 2" и за какво се подготвя актрисата

За какво започна да тренира Бри Ларсън

Не се става супергерой просто така

От едно от последните видеа на Ларсън в YouTube разбираме, че се е сдобила с ван, предоставен ѝ от Nissan, който е решила да превърне в къща на колела, за да обикаля из страната за почивки.

Ларсън пояснява, че не става дума за платено партньорство с марката, а за да може возилото да се превърне в уютно кътче, което може да пропътува хиляди километри, не се е доверила на случайни хора.

Според Media News Journal, по преобразяването и дизайна на вана актрисата е работила с Vehicle Effects, които са отговорни за някои от колите, които сме гледали във филмите за "Бързи и яростни". Като дори са работили върху батмобила от трилогията за "Черния рицар".

След месеци на работа, планиране и срещи крайният резултат определено е впечатляващ. Нас лично ни грабва не толкова кухнята или самото обзавеждане, колкото фактът, че могат да се прожектират филми извън вана под звездите.

Бри Ларсън, Джейсън Уолш, Джими Чин, Гранд Титън и изкачването, което актрисата пази в тайна

Какво Бри Ларсън е криела повече от година

Актрисата е изпитала възможностите си

Самата Бри Ларсън споделя, че вече събира идеи за места, които да посети с новата си придобивка. Ние с удоволствие бихме ѝ правили компания. Даже ей така, без пари...