Есента официално настъпи и, колкото и да не ни се иска, ще трябва да кажем "чао" на лятото. Смятаме обаче да го направим с настроение - с пет нови песни от седмицата, които ни хванаха... ухото.

Започваме с нещо, което още да ни държи на лятна вълна. Белослава пусна новата си песен "Има чудо, няма друго". За всеки, който познава музиката й, тя ще покрие всичките ни изисквания към певицата. За онези, които я чуват за първи път - насладете се на финеса и мекотата й.

След като започнахме лирично, решихме и да продължим така. С много приятен британски соул на младата надежда Сам Томпкинс, който все още няма издадени албуми.

Продължаваме с друг Сам - Сам Смит, който пусна съвместно парче с Ким Петрас. "Unholy" е част от предстоящия му да излезе албум и го представя в различна светлина от това, което сме свикнали да чуваме от него.

Lil Nas X отдавна не ни е изненадвал с артистичността си, а днес ще трябва да се примирим само с аудио изпълнение на новата му песен "STAR WALKIN", която е официален химн на онлайн турнира League of Legends.

Приключваме с други легенди - Red Hot Chili Peppers. Песента "Eddie" e от предстоящия да излезе Return of the Dream Canteen.