Преди месец Sony успяха много успешно да ни подразнят с тийзъра за Anyone But You със Сидни Суийни и Глен Пауъл.

Трейлър на Anyone But You със Сидни Суийни и Глен Пауъл

Когато омразата се превръща в нещо секси

Трейлър на Anyone But You

Тогава ни бе загатнато, че ни очакват много забавни и неудобни моменти, заради които филмът със сигурност ще си заслужава гледането. 

С наближаването на премиерата очаквахме и пълен трейлър, който да ни подскаже малко повече за сюжета. И точно такъв получихме тези дни.

От него става ясно, че Би (Суийни) и Бен (Пауъл) и се мразят в червата и използват всяка удобна възможност, за да се заядат едни с друг. Но ако това го знаехме още тийзъра, то сега разбираме и малко повече за омразата им.

Оказва се, че двамата са имали кратък флирт преди време, който не е завършил с добри чувства. А сега Би и Бен трябва да пътуват до Австралия за сватбата на сестра ѝ.

Как Сидни Суийни отговори на твърденията, че е имала романс с колегата си Глен Пауъл

Изневерила ли е на годеника си Сидни Суийни

От месеци се говори, че с Глен Пауъл са имали връзка

Оказва се, че на празненството ще бъдат и последните хора, които двамата са мислели, че ще са там - бившите им гаджета. За да ги подразнят и за да постигнат целите си, двамата решават да се преструват на двойка.

Нещо, което не е много лесно, защото отвсякъде им личи, че не се харесват. Но точно в такива случаи хората осъзнават, че може би са един за друг...

Anyone But You е по кината от 22 декември