Традицията повелява да завършим работната седмица с малко музика. И въпреки юнските жеги, тя съвсем не е разхлаждаща, а напротив - няколко пресни горещи парчета от големите звезди на съвременната музикална сцена.

5 нови песни тази седмица (и едно секси включване от Хайди Клум)

5 нови песни тази седмица (и едно секси включване от Хайди Клум)

Музика от Исландия, Шотландия и отвъд границите на света

Казваме "горещо" и няма как да не започнем със Суки Уотърхаус.

Макар да стана майка буквално преди седмици, тя е готова с нова музика, албумът й Memior of a Sparklemuffin ще излезе в средата на септември, а малко след това Суки тръгва на турне в САЩ.

Fatboy Slim също ни изненадва с ново парче, но - верен на себе си, залага на доста самоирония. Както и на вездесъщата сила на AI - видеото му е изцяло манипулирано, като виждаме в него да "пеят" Том Круз, Джак Никълсън, Джейн Фонда, Салвадор Дали, Иги Поп, Blondie.

Дейвид Гилмор също подготвя нов соло албум, като преди часове излезе един от синглите към него. Песента "Between Two Points" е колаборация с дъщеря му Ромни.

Фаворитът ни сред петте песни тази седмица - "Darkest Lullaby" на Kasabian. Групата от Лестър има особената способност да не ни разочарова никога. Затова и очакваме с нетърпение предстоящия да излезе албум Happenings.

За финал подгряваме за концерта на Ед Шийрън на 31 август в София с ново изпълнение на една от най-популярните му песни "Thinking Out Loud".