Музикалната селекция тази седмица започваме с невероятният Дейвид Гилмор. Изпълнителят зарадва многобройните си фенове с нов сингъл, озаглавен "Yes, I Have Ghosts".  Това е първата му нова песен от повече от пет години насам и определено не разочарова.

Бившият член на Pink Floyd за първи път разкри парчето миналият месец в аудиокнигата за A Theathre for Dreamers - нов роман на съпругата на дългогодишен сътрудник на Гилмор - Поли Самсън.

Продължаваме с Кание Уест, който също ни зарадва с нова музика. Видеоклипът към песента "Wash Us In the Blood" съдържа кадри от масовите протести срещу расизма в САЩ.

Парчето е първият сингъл от новия албум на рапъра от Чикаго, озаглавен God's Country. Някои критици определиха "Wash Us In the Blood" като най-добрата музика, правена от Кание Уест от години.

Сега насочваме вниманието си към Usher и новото му музикално предложение, озаглавено "I Cray". 

"Тази песен беше вдъхновена от това, че исках да науча синовете си, че е добре човек да усеща емоциите дълбоко и да плаче. Подобно на много мъже, аз бях възпитан да вярвам, че трябва да бъдем "трудни" и да не показваме своята уязвимост, на която не искам да ги уча ", казва за парчето изпълнителят.

Кристина Пери издава акустична версия на "jar of hearts" в чест на 10-ата годишнина от издаването на песента. Специалната преработена версия на пробивния й хитов сингъл от 2010 г. сега е наличен във всички дигитални стрийминг платформи и услуги.

Пери сподели с феновете си: "Честита 10-а годишнина скъпи мои "буркани със сърца"! Какво диво пътуване беше. В чест на този специален ден ви представям акустичната версия на песента, която записах у дома. Толкова съм благодарна за цялата любов и подкрепа, които получавам от ден първи."

Тъй като миналата седмица имаше страшно много нови песни и коя от коя по-добри, не успяхме да включим новото музикално предложение на Victoria, но тази със сигурност няма да го пропуснем.

"Всички ние срещаме всекидневни предизвикателства и "alright." е вдъхновена от това. Да намериш истинския себе си и мястото си не е лесно. Песента е за изправянето пред тези предизвикателства, за намирането на тази нова надежда, която идва когато си кажеш "Всичко ще бъде наред" и продължиш напред", споделя за парчето Victoria.