Започваме с австралийката изпълнителка Tones And I, която представи парчето "Ur So F**kInG cOoL". Песента е придружена от официално видео, режисирано от Ник Козакис, Лиам Кели и Tones And I.

Изпълнителката сподели вдъхновението си към "Ur So F**kInG cOoL", обяснявайки: "Написах тази песен след като отидох на парти и всички там си мислеха, че са най-готините на света и просто си казах: "това е тъпо, отивам си".

Продължаваме с Рики Мартин, който преди броени дни ни изненада с неочакван кратък албум, озаглавен Pausa. Изпълнителят споделя, че вдъхновението за студийната си мини колекция е открил в необикновеното време, в което се намира светът.

"Моментът, в който чух парчета готови, знаех, че обичайният начин на издаване на албум не е правилният за мен. За първи път в кариерата си исках да споделя проекта си както аз реша и да позволя на момента на "изненада" да си свърши работата. Това, което ще откриете в това EP е прозрачност, романтика, носталгия и много живот", казва още Рики Мартин. От шестте песни ние си избрахме тази със Стинг - "Simple"

Заедно с холандския денс лейбъл Spinnin' Records и дългогодишния партньор Warner Music Central Europe, Робин Шулц стартира собствена звукозаписна компания  - Mentalo Music. Диджеят вече действа като собственик на лейбъла и ще развива нови артисти. Първият му сингъл, който излиза чрез Mentalo Music, е "Oxygen" с шведската певица Уинона Оук.

Насочваме внимание към Алек Бенджамин, който издаде дебютния си албум These Two Windows. От него ние си избрахме парчето "Jesus in LA". 

"Вместо да разказвам истории, се загледах в себе си. Помислих как се чувствам вътре главата си. Песните са много точни. Знаете какво си мисля", казва Alec за записа. "Имаше стрес. Имаше напрежение. Мислех да се откажа. Въпреки това не спрях. Знаех, че съобщението е твърде важно за мен", казва за албума си изпълнителя.

"Be Alright" е заглавието на новия сингъл на 16-годишната изпълнителка и автор на музика ALMA. Музикалната кариера на ALMA започна в началото на 2019 г., когато излезе дебютният й сингъл "Perfect", последван от хитовете "Don"t Know" и "Out of Control", както и съвместното ѝ парче с Pavell & Venci Venc" - "Адрес".