Няма по-подходяща песен за начало на петъчната селекция тази седмица от "No Time To Die" на Били Айлиш - водещата песен към новия филм за Джеймс Бонд "Смъртта може да почака". Неин музикален продуцент е братът на самата Били Айлиш - Финиъс.

Продължаваме с любима група, по която сме луди още от 90-те години. Skunk Anansie представиха и новата си песен "This Means War", и видеото към нея. Кадрите от клипа са от миналогодишния фестивал Pol'and'Rock в Полша пред публика от над 850 хиляди зрители. 

Време е да успокоим темпото, като насочим внимание към новото парче на Сам Смит. "To Die For" е пилотният сингъл от предстоящия му трети студиен албум, който излиза на 1 май със същото име. За начало на песента пък е използван откъс от филма "Дони Дарко" от 2001 г.

Следва "Believe" - новото парче на рапъра Meek Mill, обединил сили за него с Джъстин Тимбърлейк. "Наистина искахме да изпратим мотивиращо съобщение, което да вдъхнови хората да израснат и следват мечтите си", казва самият Meek Mill.

Михаела Маринова и Любо Киров се събират в дует за първи път, за да изпеят една от най-красивите любовни песни от репертоара на Любо - "Мога".

Новата версия на сингъла е включена в предстоящия дебютен албум на Михаела - "Стъпка напред", който ще излезе в края на март.