Започваме с танцова стъпка, а виновна за това начало е Дуа Липа и нейната "Future Nostalgia". "Игривата" песен е от предстоящия ѝ втори студиен албум (със същото име), който очакваме да се появи през 2020 г. Съдейки по първите парчета, се очертава да е и доста силен.

Днес, 13 декември, е световната премиера на дългоочаквания нов албум на Хари Стайл - Fine Line. Той съдържа 12 песни, сред които хитовете "Lights Up" и "Watermelon Sugar", както и официалния трети сингъл "Adore You". До момента той има събрани над 40 милиона стрийма и гледания от цял свят. Ние пък си избрахме парчето "She".

Освен Хари Стайлс, с нов албум може да се похвали и Stormzy. С него спечелилият многобройни награди рапър отбелязва вълнуващото си завръщане. Stormzy, който е и изпълнителен продуцент на Heavy Is The Head, демонстрира музикалност от световна класа, редом с текстове, в които засяга важни за него теми. Ние се спряхме на "Audacity" с Headie One.

Признаваме, че с новото си парче "Mind Is A Prison" Алек Бенджамин ни изненада. Очевидно, 2019 г. се оказа невероятна за младия певец, който събра повече от един милиард глобални слушания. Признаваме си също, че още след излизането на "Let Me Down Slowly" през 2018 г., с интерес следим как се развива музикалната кариера на Алек. 

Завършваме с Миленита, която още миналата седмица пусна супер доброто си парче "Брак" с участието на Бичето. Причината да го отложим чак за тази седмица е, че миналата се бяхме фокусирали върху коледни песни. Но няма как да подминем "Брак", защото това е една съвсем различна Миленита.