Започваме директно с Ариана Гранде, Майли Сайръс и Лана Дел Рей, които направиха общо парче. "Don"t Call Me Angel" е специална песен, защото е и част от саундтрака към предстоящия филм "Новите ангели на Чарли". Във видеото към нея пък виждаме трите дами като независими млади жени, които не обичат да бъдат приемани като ангели.

Продължаваме с Чарли Пут, който пусна втори сингъл за тази година. "Mother" е игриво и динамично парче, което смесва закачлив текст с хипнотизиращ бийт. 

Що се отнася до песента "I Warned Myself", която излезе преди три седмици, тя вече може да се похвали с 20 милиона стриймвания и 15 милиона гледания в YouTube.

Сега насочваме вниманието си към Akon - най-вече защото последното му парче е в стил, какъвто не очаквахме от изпълнител като него. "Como Nо" е изцяло на испански, изцяло регетон и е в колаборация с Becky G.

Akon споделя, че за масовката в клипа към песента не е използван нито един актьор, а всички хора са се присъединили по собствено желание към танците, след като са чули песента.

Джеймс Артър се завръща на музикалната сцена със звездна колаборация и чисто нов сингъл - "Treehouse". Песента ще бъде част от предстоящия му трети албум YOU, а в нея потенциала си разгръщат американският рапър Ty Dolla $ign и британския изпълнител Shotty Horroh

Завършваме с едно българско сътрудничество - в лицето на Д2 и 100 Кила. Общата им песен "Диви и щастлива" е част от саундтрака към едноименния филм с участието на Яна Маринова, Луиза Григорова-Макариев, Александър Сано и Дария Симеонова. Ще може да го видим в кината от 29 ноември.

"Диви и щастливи", Яна Маринова, Луиза Григорова-Макариев и първи трейлър на филма

Яна Маринова и Луиза Григорова-Макариев са извън закона

Трейлърът на "Диви и щастливи" изглежда обещаващо

"Диви и щастливи" е по музика на Димитър Кърнев и Александър Обретенов, а текстът е на D2 и 100 Кила. Режисьор на видеото е Мартин Макариев.