Петъчната дискотека тази седмица започваме с Меган Трейнър, която пусна нова песен и видео. "With You" е с участието на Kaskade и се очаква да намери място в предстоящия албум на певицата. Treat Myself трябваше да излезе на 31 август, но беше отложен за началото на 2020 г., заради желанието на Трейнър да включи още песни в него.

Продължаме с Чарли Пут, който прави своето триумфално завръщане с "I Warned Myself". Примамливо хипнотизираща и зареждаща песен, която смесва пулсиращи басове с фалцетния глас на Чарли и откровено смелия текст на песента. 

След Чарли Пут идва ред и на Чарли Екс Си Екс, която работи съвместно със Скай Ферейра за създаването на новото парче "Cross you out". Песента ще бъде част от предстоящия нов албум на Чарли, който очакваме да излезе на 13 септември. 

След Чарли (Пут) и Чарли (Екс Си Екс) се насочваме към новата поп сензация, както обичат да наричат Ава Макс. Тя представи песента си "Torn", която следва наскоро издадените сингли "Freaking Me Out" и "Blood, Sweat & Tears".

Въпреки че излезе преди повече от седмица ( и за някои може и да не е нова), няма как да не включим "James Bond" на Иги Поп, защото по-добре късно, отколкото никога, особено що се отнася до такава велика песен. Това е второто парче от предстоящия му нов албум Free, който очакваме с огромно нетърпение на 6 септември.