Работната седмица отново е към своя край и е време за селекцията свежи музикални предложения от световната и родната сцена.

Започваме с 21-годишния Алън Уокър, който стана много популярен през 2015 г. с парчето "Faded". Сега изпълнителят пусна поредна нова песен. За вокателите на "On My Way" са отговорни Сабрина Карпентър и Фаруко.

След норвежкия диджей и продуцент идва ред на един от нашите любимци Hozier, който представи "Almost" - нежна любовна песен, с текста на която отдава почит на множество велики джаз музиканти.

От Hozier се насочваме към една австралийска банда - Tame Impala, които се завръщат с нова музика. Австралийският психеделичен музикален проект, ръководен от Кевин Паркър, пусна "Patience" - първият им сингъл от 2015 г. насам.

И за да стане музикалната китка още по-пъстра, ще добавим името и на един рапър. 29-годишният Logic има нова песен със заглавието "Confessions of a Dangerous Mind".

Завършваме петъчната дискотека с много интересна песен, идваща от Миленита. Парчето се казва "Тяло", а стилът много наподобява на този на Стругаре, както феновете на певицата не пропуснаха да отбележат в коментарите под видеото в YouTube. Но Стругаре е само един, сори...