Селекцията тази седмица започваме с очарователната Ариана Гранде, която пусна парчето "7 rings". Певицата сподели, че песента се е появила след раздялата с годеника й Пийт Дейвидсън.

Ариана Гранде и нейни приятелки се събрали и пийнали малко повече шампанско. На шега певицата купила пръстени (уж годежни) на всички, което вдъхновило създаването на песента.

Продължаваме напред към новата песен на The Cranberries. На 15 януари се навърши точно една година, откакто вокалистака им Долорес О'Риърдън почина. За да почетат тази тъжна дата от бандата пуснаха "All Over Now", в която песен отново можем да се насладим на прекрасните вокали на Долорес.

Предстои издаването на още записи с участието на О'Риърдън, след което групата планира раздяла.

Само преди дни излезе и новият сингъл на Westlife, озаглавен "Hello My Love". През октомври 2018 г. групата разкри, че се събира след дългогодишно прекъсване.

"Hello My Love" е първото предложение на Westlife от 2011 г. насам, когато излезе вторият албум с най-добрите хитове на бандата.

Отправяме се към новото предложение на The Killers, което лично ние чакахме с нетърпение от декември, когато бандата обяви, че работи по нова музика. И тя не закъсня. Преди броени дни в YouTube канала на групата се появи анти Доналд Тръмп химна им "Land Of The Free".

С новата си песен The Killers се подиграват на плановете на президента на САЩ да построи стена по границата с Мексико.

Приключваме седмичната селекция с парти алкохолно настроение, благодарение на парчето на Шон Пол, който очевидно е решил да смесва вино с шотове в "Shot & Wine" - новата му песен с участието на Стефлон Дон.

Очаква се сингълът да намери място в предстоящия нов албум на Шон Пол, който вероятно ще се появи до края на тази година.