Макар да не е широко популярен в България, Yellowstone e един от най-завладяващите сериали, които сме гледали напоследък. Историята на фамилия Дътън - най-големите собственици на земя (и власт) в щата Монтана, дължи успеха си до голяма степен на главната роля на Кевин Костнър.

Yellowstone, Кевин Костнър, 1883 и какво да очакваме от двата сериала на Тайлър Шеридън

Кевин Костнър и предисторията на модерния уестърн Yellowstone

Първи трейлър на 1883

Създателят на Yellowstone Тайлър Шеридън нямаше как да остави подобна необработена мина и побърза да измисли и предисторията на рода Дътън, и ранчото Yellowstone - така се появи сериалът 1883 с Фейт Хил и Тим Макгроу в главните роли.

С напредването на историята в годините виждаме и следващото поколение Дътън, а за това ни трябва още едно продължение - и ето го 1923. Очевидно действието се развива през тази година, а главните ни герои са Кара и Джейкъб Дътън. В тези две роли ще видим легендите Хелън Мирън и Харисън Форд.

Участват още ветеранът от Game of Thrones Джером Флин, както и Тимъти Далтън като прекалено богатия и прекалено настойчив съсед на семейство Дътън. Според Deadline сериалът покрива труден период в историята - Голямата депресия, края на Сухия режим, пандемия и невиждана суша.

Премиерата на 1923 е предвидена за 18 декември.