Днес е последният ден на един от най-лъскавите музикални фестивали в света, който ежегодно привлича хиляди хора за купон в долините на Калифорния.

Фестивалът е известен със статуса си на "забава на звездите" и е място, където каймакът на поп индустрията се събира за непринудено, но все толкова шикозно, парти.

В дните на Coachella, Instagram винаги се подпалва от постове, чрез които звездите споделят със света на простосмъртните как се забавляват.

Кайли Дженър се появи на фестивала с искрящо розова коса и кожен аутфит.

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on

Кортни Кардашиян пък заложи на типична за сестрите Кардашиян провокативна визия и качи в мрежата снимка, на която е трудно да се каже, че носи дрехи.

Джъстин Бибър обикаляше сцените по шорти и с бандана на главата, облечен в голяма хавайска риза. Певецът качи "заспала" снимка с една от любимите му групи - рок бандата Greta Van Fleet.

A post shared by Justin Bieber (@justinbieber) on

Риана смени няколко тоалета още през първия ден на Coachella и зарадва интернет с разголена снимка и ангажираща визия.

A post shared by badgalriri (@badgalriri) on

Ники Минаж се появи в компанията на The Weeknd, окичена в златни бижута и рокля с леопардова щампа - типични за рап дивата.

A post shared by Barbie® (@nickiminaj) on

Парис Хилтън също присъстваше на събитието и качи в Instagram поредица от снимки, в които бе по-облечена, отколкото сме свикнали да я виждаме.

A post shared by Paris Hilton (@parishilton) on

Емили Ратайковски, както винаги, бе изключително секси.

A post shared by Emily Ratajkowski (@emrata) on