Няма как светът да не очаква с нетърпение режисьорския дебют на Зоуи Кравиц. Не само защото е любопитно как се справя тя като режисьор, но и защото една от главните роли във филма е поверена на настоящата й половинка Чанинг Тейтъм.

Зоуи Кравиц и тоалетите, с които прикова вниманието към себе си преди, по време и след Оскарите

Отново всички гледат към Зоуи Кравиц

И ние не можем да ѝ се наситим

Двамата се запознават именно покрай снимките на Pussy Island, научаваме от интервюто й за WSJ.

33-годишната дъщеря на Лени Кравиц и Лиса Бонет е на корицата на септемврийския брой на списанието. В интервюто тя обяснява, че сценарият на филма, който тя пише заедно с Е.Т. Фейгънбаум, е вдъхновен от истински истории, които е чувала за богати и разполагащи с власт мъже, които канят красиви жени на частни острови за секс забавления.

В Pussy Island в ролята на такъв мъж е Тейтъм - технологичен магнат, а главната женска роля е поверена на Наоми Аки, която съвсем скоро ще видим като Уитни Хюстън в биографичен филм за певицата.

За избора си на Чанинг Зоуи обяснява: "Исках актьор, който до момента не е играл лош герой, защото ми се стори интересно да видим в такава роля някой, който досега е бил симпатичния съсед, доброто момче, обект на любовта ни."

Кравиц допълва, че е била сигурна, че Тейтъм е феминист и може да изиграе такава роля, защото тя няма общо с него като човек. "Оказах се права", допълва тя. А Чанинг, който също участва в интервюто, казва: "Заинтригувах се, защото до момента никой не ми беше предлагал подобна роля".

Pussy Island се очаква да излезе по кината през 2023 г.