В новия 69-и брой на българския Playboy ще намерите следните любопитни материали и фотосесии:

Cover Star - На корицата на изданието е Златка Райкова - носителка на титлата "Момиче на годината" на сп. Playboy и една от най-дейните изкусителки в нашумялото реалити шоу „Островът на изкушението" по Нова тв.

Фотосесии: Освен Златка, броят съдържа още 2 фотосесии - първата е на жената, появявала се най-много пъти на корицата на американския Playboy - Памела Андерсън, а втората е на прелестната Мис Декември Петя Павлова.

DVD - към броя е включен като подарък дискът „Руса експлозия" (Blond Explosion). В него са съчетани два видеоматериала с обща продължителност 90 минути за изключителните блондинки, представени в списанието - Памела Андерсън и Златка Райкова.

Интервюта: Голямото Playboy интервю е с Росен Петров, главен сценарист на „Шоуто на Слави", в което той разказва за отношенията си с шефа, за българските плейбои и за необходимостта от национален егоизъм. Гост на рубриката "20 въпроса" е култовият актьор Клайв Оуен.

Четива - Светската репортерка Нели Карагьозова се представя с материал, разнищващ отказа на топ манекенката Наоми Кембъл да дойде в България и капризите на световните звезди. „20 неща, които трябва да изживееш с жена" е заглавието на поредния материал от рубриката за секс съвети. Във връзка с наближаващите празници обзорен материал разказва за 10 най-скъпи марки шоколад в света.