Тазгодишната церемония по връчваме на статуетки Златен глобус не мина по обичайния за подобни бляскави събития начин. Причината ни е пределно ясна - пандемията.

Златен глобус 2021, Мария Бакалова и кои са победителите в наградите тази година

Ето кои са победителите на наградите Златен глобус 2021

Всички по-интересни категории са тук

Напук на нея, някои от най-големите звезди в киното успяха да разходят новите си тоалети на червения килим и да си припомнят емоцията, от която бяха лишени в последните месеци. Повечето обаче гледаха събитието от вкъщи, но облечени като за бал.

А освен кои са победителите в категориите, няма как да не ни е интересно и кой какво избра да облече и дали влиза в класацията на най-стилните. Разбира се, тя е леко субективна, но ето някои от дамите, които безспорно успяха да съберат погледите на Златните глобуси.

Мария Бакалова

Няма как да не започнем с нашето момиче. Тя може да се размина със статуетката в категорията, в която бе номинирана, но за пореден път доказа, че има място сред големите звезди.

Бакалова заложи на прекрасна червена рокля на Armani, с която със сигурност се е чувствала като принцеса, макар и не в препълнената зала, в която по принцип се раздават наградите.

Ел Фанинг също обра точките от разстояние. Тя не разходи своята светлосиня сатенена рокля на Gucci на червения килим, но пък всички разбраха за нея и много я харесаха. И нямам как да не отбележим с усмивка, че малко ни прилича на Елза от "Замръзналото кралство".

Роклята на Oscar de la Renta, която Кейли Куоко избра за повода, определено си заслужаваше да се разходи по червения килим на Златните глобуси. Но, за съжаление, актрисата позира с нея само за Instagram пред басейна в дома си. Това обаче не прави тоалета по-малко прекрасен.

Освен с номинацията за най-добър режисьор, тази година Реджина Кинг се открои и с подобаващо блестящ тоалет за Златните глобуси. Тя заложи на Louis Vuitton и определено не сбърка.

Вечната класика отново проработи за Катрин Зита-Джоунс. Актрисата се появи на червения килим под ръка със своя съпруг Майкъл Дъглас и облечена в елегантна черна рокля с голи рамене и дълбока цепка на Dolce & Gabbana.

Снимка 520907

Източник: GettyImages

Аня Тейлър-Джой е едно от по-малко познатите имена в списъка с номинираните, но със сигурност искаме скоро отново да видим младата актриса, която ни изненада доста приятно с избора си на тоалет. Тъмнозелената рокля на Dior е едновременно ретро шик и много модерна, а на блондинката стои просто прекрасно.

Лили Колис също нямаше щастието да бъде на мястото на събитието, но пък засне специално фотосесия по случая с прекрасен тоалет на Saint Laurent, лъхащ на ретро шик. А на комбинацията в бижутата Cartier пишем отличен 6.

Марго Роби ни е любимка каквото и да облече. Тя се появи на червения килим и на сцената на наградите в ефирна рокля на новата колекция на Chanel. Някои могат да кажат, че не е достатъчно пищна и лъскава за Златните глобуси, но ние пък ще кажем че Роби няма нужда от допълнителен блясък.

Аманда Сейфрид заложи на елегантна рокля на Oscar de la Renta с гол гръб и пищна флорална декорация в приятен пастелен цвят. И тук няма как да кажем на черното бяло - прекрасна е.