За връзка между Тейлър Суифт и Мати Хийли се заговори в началото на май, едва няколко седмици след като стана ясно, че тя е прекратила шестгодишната си връзка с актьора Джо Алвин.

Има ли нов мъж в живота на Тейлър Суифт

Има ли нов мъж в живота на Тейлър Суифт

Около певицата пак става интересно

Нямаше как де не направи впечатление, че фронтменът на The 1975 Мати Хийли присъстваше на всички шест концерта на певицата в Нешвил и Филаделфия. Когато Тейлър все пак е имала свободно време по време на мащабното си турне Eras, тя и музикантът са били забелязвани да излизат с приятели и да се целуват.

Изглеждаше, че отношенията между двамата вървят добре. По време на един от концертите си Тейлър Суифт дори споделя на публиката, че никога досега не се е чувствала толкова щастлива.

Само месец след началото на връзката си обаче, Тейлър и Мати се разделят. Източник на People издава, че между тях всичко е било лежерно. И допълва, че те никога не са се наричали гаджета, а просто са се забавлявали.

"Тейлър се справя страхотно - фокусът ѝ в момента е турнето ѝ. Тъй като Мати също е на турне, те изобщо няма да могат да се виждат", разкрива още източникът.

Според друг източник Тейлър и Мати все още са загрижени един за друг, но са "невероятно заети" заради турнетата си. "Те са приятели от години и все още са такива", казва още той.

Всичко, което знаем за раздялата на Тейлър Суифт и Джо Алвин

Всичко, което знаем за раздялата на Тейлър Суифт и Джо Алвин

Шест години и много песни по-късно

По информация на Us Weekly пък приятелите на певицата изобщо не са изненадани от раздялата ѝ с Мати Хийли. "Тя все още не беше готова за друга сериозна връзка", издава техен източник.