Миналата седмица Виктория Бекъм имаше голям повод за празненства, защото навърши 50 години. По този повод през уикенда тя вдигна голямо тържество с куп популярни гости.

Неочакваното събиране на Spice Girls, провокирано от Виктория Бекъм

Неочакваното събиране на Spice Girls, провокирано от Виктория Бекъм

Дизайнерката навърши 50 години с пищно парти

Достатъчно е да кажем, че на партито, за да уважат юбилея на Виктория са били останалите момичета от Spice Girls, Том Круз, Джейсън Стейтъм, Ева Лонгория, Гордън Рамзи и Салма Хайек.

Със сигурност е било бляскаво и Виктория много се е забавлявала, защото всичките ѝ деца са били около нея. Един важен човек обаче не е присъствал на рождения ден и това е съпругата на Бруклин - Никола Пелц.

През последните години регулярно в интернет пространството се пускат различни твърдения, че отношенията между майка и снаха не са най-добрите, но двете намират добри начини, за да ги опровергават. В случая Никола Пелц направи същото.

Виктория Бекъм, Дейвид Бекъм и цялото им семейство с Великден на яхта

Секси Великден за Виктория Бекъм и снаха й

Семейство Бекъм празнува на яхта

От профила ѝ в Instagram разбираме, че не е присъствала на тържеството не защото не иска, а защото по това време е била до своята възрастна баба. А и Виктория Бекъм е вдигнала купона в Лондон, докато Пелц е била при баба си в Америка, пише People.