Докато расте Бруклин Бекъм играе футбол и това изобщо не е изненадващо, предвид, че баща му е една от най-големите звезди в този спорт. Вече на 25 години обаче синът на Дейвид Бекъм е поел по свой собствен път и разкрива защо не е тръгнал по утъпканата пътека на кариера като професионален футболист.

Бруклин Бекъм на 25

Бруклин Бекъм в 18 факта

Защото някой днес има рожден ден

В интервю за InStyle Бруклин Бекъм признава, че винаги е искал да следва пътя на футбола.

"Играх дълго време. Толкова много го харесах. Просто нямах правилния начин на мислене за това."

Пред изданието той допълва, че докато е растял, всички са очаквали, че като най-големия син на Дейвид Бекъм и той ще стане футболист. И макар Бруклин Бекъм да признава, че тези очаквания на хората са му харесвали, в крайна сметка така и не ги реализира.

Той споделя, че с футбола не му се е получило, а след това е започнал да се занимава с фотография. Освен това е бил и модел.

И въпреки че интересите му явно са в различни посоки, той издава, че родителите му не са го насочвали по кой път в кариерата да поеме. Вместо това са го съветвали да бъде добър, скромен и да работи упорито. Защото за тях не е било важно с какво ще се занимава, а да се стреми да бъде най-добрият в какво се захване.

Колкото до въпроса за това, че е дете на известни родители, Бруклин Бекъм коментира: "Не мога да променя това как съм роден. Не бих могъл да искам по-добри родители и просто се опитвам да работя здраво и да си създам име. Това е всичко, което мога да кажа, наистина."

Освен всичко, с което се занимава, Бруклин Бекъм вече е основател и на компанията Cloud23, която в името си съдържа и номера на фланелката на баща му Дейвид по време на професионалната му кариера.

За бизнес начинанието си синът на футболиста издава, че го е искал дълго време. "Особено през последните няколко години -наистина исках да си създам име. Винаги ще има хейтъри и това е добре и вероятно ще става по-лошо."

А колкото до плановете му за бизнеса му след 20 години, той издава, че му се иска да го разшири и да има собствен ресторант.

Виктория Бекъм на Седмица на модата в Париж - със счупен крак и с цялото семейството за ревюто на марката й

Семейство Бекъм - един за всички, всички за един

Как голямото семейство подкрепи Виктория

"Трябва да си щастлив, за да успееш. Това е важното", допълва още Бруклин Бекъм.