Ако досега сме имали съмнение дали има нещо вярно в приказката, че старата любов ръжда не хваща, ето едно холивудско доказателство, че по-скоро има. За Камила Кабейо и Шон Мендес, които се разделиха през 2021 г., се заговори, че са отново заедно, след като бяха забелязани на фестивала Coachella миналия месец.

Шон Мендес и Камила Кабейо - отново обменят страстни целувки

Шон Мендес и Камила Кабейо - отново обменят страстни целувки

Какво се случва между двамата изпълнители

"Те не се държаха за ръце, но прекараха заедно цялата нощ. Бяха седнали на VIP маса, като се опитваха да останат далеч от погледите", разкрива очевидец пред Us Weekly тогава. Той добавя още, че моменти на интимност между двамата изпълнители не са липсвали. Шон е държал ръката си около кръста на Камила, а пък тя е отпускала глава на раменете му. Освен това са се целували и са изглеждали като една много влюбена двойка.

Дали наистина са се събрали обаче, нито един от двамата не потвърждава. Друг източник на Us Weekly споделя преди време, че те действително не са отново заедно. "Те имаха невероятни отношения и винаги ще се уважават. Връзката им беше много специална и си контактуваха дори и след раздялата. Двамата осъзнаха, че въпреки че не си подхождат по романтичен начин, има силна химия помежду им и винаги ще останат близки приятели."

На фона на тези думи, Камила Кабейо и Шон Мендес продължават да излизат заедно и да бъдат забелязвани. Последно са били снимани да се държат за ръце, докато се разхождат из улиците на Манхатън.

Друго, което подсказва, че двамата всъщност може наистина да са се събрали, е текстът на новата песен на певицата "June Gloom", в която се споменава фестивалът Coachella и се пее за възродена романтика.

Любовната история на двамата изпълнители започва през юли 2019 г., след като в продължение на години са първо само приятели и създават музика заедно. Две години по-късно, през ноември 2021 г., те обявяват раздялата си.

Камила Кабейо - секси и за лятото на 2023 г.

Камила Кабейо - секси и за лятото на 2023 г.

Винаги провокативна и в крак с тенденциите

След това Камила Кабейо е известно време във връзка с Остин Кевич, с когото обаче се разделя през февруари. За Шон Мендес пък се предполагаше, че има романтични отношения с колежката си Сабрина Карпентър, както и с Джоселин Миранда - нещо, което той така и не потвърди или отрече. Дали обаче е подновил отношенията си с Камила Кабейо, явно няма как да бъдем сигурни към момента, тъй като източниците твърдят едно, но поведението на изпълнителите намеква друго.