Добре ни е известен фактът, че Кайли Дженър е много богата. Риалити звездата, която се радва на успехите на козметичната си компания, може да се похвали с почти един милиард долара в сметката си. Малко са известните личности, които на тази възраст (22 години), сами са изкарали толкова много пари.

Тъй като разполага с предостатъчно средства, Кайли обича и да се глези. Риалити звездата обожава да пръска пари по скъпи тоалети за себе си и за дъщеря си Сторми. Един от най-големите разходи на Кайли обаче са средствата, които инвестира за охрана.

По думите на баща й Кейтлин Дженър пред The Sun, всеки месец Кайли харчи по 400 хиляди долара, за да се чувства сигурна. Нуждата от засилване на охраната става още по-наложителна, след като стана обект на няколко вманиачени по нея преследвачи.

Заради огромното си желание да я види на живо, единият от тях дори успя да влезе в дома й няколко пъти. Той е осъден на една година затвор.

Именно заради подобни случки риалити звездата решава да не пести никакви средства, що се отнася до факта тя и дъщеря ѝ да се чувстват в безопасност.  А какво са 400 хиляди на месец за човек, който има един милиард и продължава да увеличава печалбите си.

Кайли Дженър и секси провокациите на риалити звездата

Греховните провокации на Кайли Дженър

Определено знае как да привлича внимание