Личният живот на Бела Торн е наистина динамичен, защото в него винаги има някакви неочаквани промени. Точно така се случи например през лятото на миналата година, когато актрисата обяви раздялата си с Бенджамин Масколо. Двамата бяха сгодени, но до сватба така и не се стигна. 

Бела Торн, Емили Ратайковски и разкритията на актрисата за проблемите, които е имала като малка

Когато Бела Торн е щяла да бъде уволнена заради снимка по бански

Актрисата се забърква в неприятности още от ранна детска възраст

Малко след раздялата Торн обаче отново среща любовта в лицето на Марк Емс. Според Vogue, двамата са се запознали през миналата година на партито за рождения ден на Кара Делевин в Ибиса.

Очевидно любовта им се развива не само бурно, но и бързо, защото Торн и Емс са вече сгодени. Потвърждението идва от профила на Бела Торн в Instagram. Там актрисата публикува серия от снимки и видеа, в които е с Марк Емс.

Още на първата се вижда огромният годежен пръстен. Според Vogue, предложението за брак е дошло в средата на този месец, но около него няма повече информация за момента. Не се знае и нищо за плановете на двойката за сватбата.

Марк Емс, който е предприемач и един от собствениците на бар Mulberry в Ню Йорк, и Бела Торн направиха връзката си официална на Свети Валентин - отново с пост в Instagram.