Актрисата Яна Маринова се гордее с естествената си красота и не страда от излишна суета. На летните ѝ плажни снимки вече я видяхме „дива и щастлива“ как се забавлява по бански със своя приятелка.

Яна Маринова и летните приключения на актрисата

Когато Яна Маринова е в страхотна форма за лятото

Как се съчетава полезното с приятното

Сега тя отново показа истинското си лице – буквално, със страхотна си снимка, на която е без капка грим. Естесвена, нежна и красива Яна се излежава в леглото и излъчва сутрешно блаженство и спокойствие.

„Мрачно време в Поморие, масажче и обратно в леглото, да си зяпам моренцето...“, написа актрисата към снимката. А последователите ѝ в социалната мрежа я засипаха с комплименти заради естествеността ѝ и смелостта да се показва и без грим.

View this post on Instagram

on

Яна уточни, че е в Поморие, заради снимките за български фестивален филм. „Готин сценарий с деца в главните роли. Ще разкажа повече, ама друг път.“ Тя не остави дълго феновете ѝ да се чудят кой е филмът, който снима в Поморие, а съвсем скоро пусна следваща снимка, чрез която дава информация.

View this post on Instagram

on

„С талантливата Дебора Жечева, изпълняваща по великолепен начин изключително трудната, главна роля във филма „360“. Фестивален БГ филм с основно детски актьорски състав, разказващ една докосваща, човешка история“, написа актрисата. 

Новият български филм „360“ се снима в Поморие от 7 до 22 септември на ключови места в града. Сценарист и режисьор е Васил Енев.