Следим всички изяви на актьора Владимир Карамазов с огромен интерес - заради професионализма и невероятното му присъствие. И заради заразното вдъхновение, което носи и предава на всички покрай себе си. Да не забравим и хубавото му чувство за хумор.

Владимир Карамазов и сайтът със снимки, който актьорът пусна

Какво направи Владо Карамазов на Коледа

Актьорът материализира страстта си към фотографията

В ситуацията, която пандемията постави артистите, няма как да се радваме на Владо на сцената. Затова пък с удоволствие разглеждаме сайта му с фотографии, които показват неговия поглед към света.

Наскоро актьорът сподели с приятелите си в Instagram, за една своя черта в характера, която му помага да бъде толкова упорит и да намира смисъла дори и в години като 2020, които поставиха на изпитание всички. И благодарение на която става все по-добър във фотографията.

"Има една черта в характера ми, която е колкото положителна, толкова и леко дразнеща. За мен е жизненоважна. Околните казват, че я харесват, но не е вярно. Това е, че успявам, дори и в ситуация която ни постави 2020, да имам нещо което да съм захапал като питбул, в което да напредвам и което да отнема цялото мое време."

Владимир Карамазов, Родопите и как актьорът изненадващо се сдоби с домашно приготвена зимнина

Как Владо Карамазов си „направи“ домашна зимнина

Актьорът се радва на истинската храна

Актьорът споделя, че винаги намира вълнуваща цел, която иска да реализира по най-добрия начин. Никога не му стига времето и постоянно се страхува, че то изтича. "И както често си говорим, един от големите успехи в живота е да имаш винаги втори план и да извоюваш своята независимост", казва той.

Благодарение именно на тази негова черта ние можем да се любуваме на уникалните му фотографии, които разказват истории от близки и далечни страни, докосват ни дълбоко и показват красотата на човека.

Ето някои от любимите ни снимки, публикувани в Instagram от актьора.