След десетилетия на вражди и пререкания, двете основни "неприятелки" на Spice Girl - Мелани Браун, по-известна като Мел Би, и Виктория Бекъм, разкриха, че отношенията им са обърнали нова страница. Направиха го чрез социалните мрежи - с общ кадър, на който позират, прегърнали се една друга.

Мелани Браун, Spice Girls и високото MBE отличие, което получи певицата лично от принц Уилям

Какво събра заедно принц Уилям и Мел Би от Spice Girls

Заслугите на Мел Би

На снимката 46-годишната Мел Би носи червената рокля, чийто дизайн е дело на Виктория. Именно с въпросната рокля се появи тя в Бъкингамския дворец преди близо две седмици, за да получи почетния орден, с който бе наградена лично от принц Уилям. Отличието й се дава заради усилията да помага на жени, жертви на домашно насилие.

"25 години приятелство и все още се харесваме и държим една на друга", написа към снимката Мел. И добави емоционалното: "Обичам те много."

През 2017 г. Мелани се раздели с бившия си съпруг Стивън Белафонте. Според нейните твърдения, причината е, че е претърпяла насилие от негова страна. Твърдения, които той, разбира се, отрича.

Да научи за травмиращите събития около Мелани, е било повратна точка за Виктория и за отношението към бившата ѝ колежка. Оттогава насетне двете отново намират път една към друга и дори стават най-близки приятелки.

По-рано този месец Виктория Бекъм също сподели в Instagram стори със снимка с Мел Би и с техните майки - за да отпразнуват постижението на Мел Би. И дори нарече приятелката си "истински модел за подражание".

Двете бивши изпълнителки са имали доста трудни отношения през годините.

Според Closer Magazine, Виктория и Мел стигат до сериозни пререкания още в самото начало на създаването на Spice Girls през 1995 г.

По-късно пък Мелани бе възмутена от факта, че Виктория отказа да присъства на турнето от 2019 г., което, макар и за кратко, възкреси групата.

Мел Би, Стивън Белафонте и в какво обвинява певицата бившият ѝ съпруг

Певица от Spice Girls изостави дъщеря си

Тежки обвинения от бившия съпруг

Но както изглежда, с днешна дата двете са намерили начин да изгладят противоречията помежду си. И дори, според близки източници, са се "заклели" никога повече да не допускат глупави караници да застанат помежду им, пише Mirror.