Семейство Бекъм можем да наречем еталон за любов и успех, които вървят ръка за ръка. Вече не само Дейвид и Виктория са известни и богати, но и техните деца.

Никола Пелц Бекъм, Tatler и какво сподели съпругата на Бруклин Бекъм в интервю за списанието

Признанието, което направи Никола Пелц за Бруклин Бекъм

Говори новата госпожа Бекъм

Най-малката в семейството - Харпър, все още има да извърви дълъг път, докато настигне братята и родителите си, но сме сигурни, че и това ще се случи с времето. Засега обаче на 10-годишната дъщеря на Дейвид и Виктория Бекъм не ѝ е разрешено да има профили в социалните мрежи.

В интервю за Vogue Австралия Виктория казва, че Харпър Бекъм все още не е в социалните мрежи, така че тя и Дейвид не се тревожат толкова много за нея. Просто си дават сметка колко жестоки могат да бъдат хората с коментарите си в социалните мрежи.

Г-жа Бекъм допълва, че дъщеря ѝ е на възраст, в която тялото ѝ започва да се променя, затова е много важно двете да комуникират безпроблемно. Както и тя да е обгражда с добри приятели, разбира се.

Виктория Бекъм, Grazia и какво сподели съпругата на Дейвид Бекъм в интервю са списанието

Виктория Бекъм и закръглените дупета

Съпругата на Дейвид Бекъм и разкритията ѝ пред Grazia

От E! News припомнят, че Харпър може и да не отделя време да пише постове в социалните мрежи, но пък пише умилителни бележки към родителите си.