Виктория Бекъм определи 11-годишната си дъщеря Харпър като свое главно вдъхновение. Дори я нарече "муза номер едно". Често певицата от Spice Girls, превърнала се в моден дизайнер, проектира дрехи, специално предназначени за малкото си момиче.

Виктория Бекъм, Дейвид Бекъм, как семейството прекара Коледа и какъв е подаръкът на бившата Spice Girl от съпруга ѝ

Когато Виктория Бекъм получи всичко, което поиска

С какво я изненада Дейвид Бекъм

Преди два дни Виктория дори сподели снимка, на която малка й муза позира облечена в една от дизайнерските рокли майка си от предстоящата ѝ колекцията пролет/лято 2023 г.

Роклята е дълга до земята, преливаща в няколко нюанса на синия цвят, без презрамки. Харпър е решила да я съчетае с малка чанта през рамо и чифт кецове - които пък разчупват визията.

До момичето е застанала и самата Виктория, облечена в светлорозова рокля, също част от колекцията. И за да покаже още от тенденциите в пролетно-летните рокли за тази година, дизайнерката споделя и кадър, в който позира заедно със своята близка приятелка и дизайнер на бижута Изабела Грутман, спряла се на светло синя рокля с марка Бекъм.

Харпър често придружава своите родители по време на пътуванията им. Заедно с Виктория и Дейвид тя бе в Маями за сватбата на певеца Марк Антъни и модела Надя Ферейра през миналия уикенд.

През миналия октомври Виктория представи колекцията си за пролет/лято 2023 г. на Седмицата на модата в Париж, припомня People. Тогава тя бе придружена от Дейвид и четирите им деца, които присъстваха, за да подкрепят своята майка. "Обичам ви всички толкова много", написа Виктория под семейна снимка от събитието, която сподели в Instagram.