През месец юли Виктория и Дейвид Бекъм отпразнуваха 22 години от сватбата си. И тези дни госпожа Бекъм сподели тайната на дългогодишния им и, както и очаквахме, щастлив брак.

Дейвид Бекъм, Виктория Бекъм и как отбелязаха годишнината от сватбата си

Нестандартното обяснение в любов на Дейвид Бекъм

Звездното семейство празнува

Наскоро водещият на предаването Good Morning America попита Виктория какъв би бил нейният брачен съвет към децата й - Ромео (19 г.), Круз (16 г.) и Харпър (10 г.).

В първия момент съпругата на бившия футболист отговаря, че не знае. Но все пак споделя, вероятно е щастливо омъжена вече над 20 години, защото тя и Дейвид се подкрепят. И не пропуска да го похвали, изтъквайки какъв невероятен баща и прекрасен съпруг е той.

"Ние много се забавляваме. Подкрепяме се взаимно във всичко, което правим... Искрено обичам да бъда с него. Което е чудесно след всичките тези години", продължава с розсъжденията госпожа Бекъм. И добавя: "Това е бонус."

От The Independent напомнят за скандалната им сватба през 1999 г. в замъка Лътрелстаун близо до Дъблин. Виктория тогава изглежда невероятно - облечена е в прекрасна булчинска рокля от Vera Wang, която се носи шест метра зад нея, а бижуто, с което мнозина вероятно ще я запомнят, е 18-каратовата й златна диадема.

Дейвид Бекъм, Виктория Бекъм и новата провокативната снимка на бившия футболист

Смелата секси провокация на Виктория Бекъм

Как сбъдна мечтата на милионите фенки на Дейвид Бекъм

По-късно пред Radio 4 Дейвид признава, че са се изхвърлили с церемонията. Разказва още, че тайно са подновили сватбените си обети, но в далеч по-скромна и задушевна обстановка. Това се случва в къщата им и в компанията на едва шестима души.