Подобно на много звезди и напълно обикновени хора, през известен период от време актрисата и певица Ванеса Хъджинс си прави нова татуировка.

Ариана Гранде, татуировките на певицата и колко са те на брой

Колко татуировки има Ариана Гранде

Само с една не може, но дали не прекалява

Преди повече от година тя се похвали в социалните мрежи с изрисуван ангел върху дясната страна на гръдния си кош. Нарече татуировката "Божествен женски ангел", като уточни, че става въпрос за рисунката, не за нея.

Още тогава си помислихме, че няма да се задоволи само с нея, и се оказахме прави. Защото последното - змия на левия й глезен, което показа в своя Instagram, е не по-малко от предишното и е на още по-видно място.

Снимката на новата й придобивка е част от слайдшоу, което завършва с кратко видео, в което звездата казва, че обича да й правят татуировки. Но на тях не се виждат всичките й до момента.

Първата си тя прави през 2011 г. и представлява пеперуда. В предаването The Late Show преди време Хъджинс споделя причината да започне именно с това изображение.

Една седмица, преди да се роди, върху корема на майка й каца пеперуда. Оттам идва името й - Vanessа e производна дума на латински за същото прекрасно насекомо.

Татуировките, имунитетът и предпазват ли ни рисунките по тялото от настинки и грип

Неочакваната полза от татуировките

И защо сега е моментът да си направим

Хъджинс има още няколко татуировки по тялото - звезда от вътрешната страна на ухото, числото 22 на китката, мъничко сърце на левия показалец и кръст върху средния пръст на десния си крак, уточняват от Bustle.