По-рано тази седмица стана ясно, че Ванеса Хъджинс е минала под венчилото заедно с половинката си Коул Тъкър.

Ванеса Хъджинс и Коул Тъкър вече са женени

Голямата новина на Ванеса Хъджинс

Очаквано беше

Двамата започват да се срещат през ноември 2020 г., а този февруари обявяват и годежа си. След като пък миналият месец актрисата сподели снимки от моминското си парти, новината за сватбата ѝ с бейзболиста дойде някак съвсем естествено.

Специалният ден на двойката е бил събота, 2 декември, и повече за него, както и снимки, Ванеса Хъджинс споделя в интервю за Vogue.

Актрисата издава, че сватбената ѝ рокля в цвят слонова кост, съчетана с персонализиран бродиран воал, е дело на Vera Wang. "Вера е невероятен мой приятел. Винаги съм се чувствала толкова уверена, секси и женствена, когато съм в нейни дрехи", разказва Ванеса Хъджинс.

За сватбения си ден тя не изневерява на стила си и се впуска в търсене на "елегантна, модерна и секси" рокля. За да я открие, актрисата пътува заедно със стилиста си Джейсън Болдън до бутика на Vera Wang в Ню Йорк. Там пробва няколко рокли. Но в крайна сметка се спира на първата, която облича.

"Облякох я и си казах: "Перфектна е. Семпла е и е шик. Беше точно това, което исках", разказва още Ванеса Хъджинс. Роклята си обаче тя решава да допълни с нещо по-специално, а именно пелерина и воал. "Харесва ми това ефирно бохемско настроение", допълва актрисата.

Освен че завършва по идеален начин булчинския тоалет, воалът е и персонализиран с бродерия, която изписва инициалите на Ванеса Хъджинс и Коул Тъкър, както и датата на сватбата им.

Ванеса Хъджинс и спекулациите, че актрисата е бременна

Бременна ли е Ванеса Хъджинс

Отговорът от самата актриса

Булчинската рокля, която облича на церемонията, обаче не е единствената, с която се сдобива актрисата. След официалната част тя сменя роклите, като втората също е дело на Vera Wang.