Да, това на снимката е Вал Килмър в "Батман завинаги" от далечната 1995 г. През последните години обаче актьорът изчезна от полезрението ни - не само отсъства от филмовата сцена, а и в личния му живот като че ли нищо не се случва.

Актьорът има две деца (Мерседес на 28 г. и Джак на 24 г.) от брака си с Джоан Уейли, който пък продължава от 1988 г. до 1996 г. През годините е имал връзки и със звезди като Анджелина Джоли, Шер и Синди Крауфорд.

Днес, вече на 60, Вал Килмър отдавна не е имал приятелка. И това му тежи непрекъснато.

В откъс от мемоарите му I'm Your Huckleberry: A Memoir, цитиран от People, актьорът пише: "Не съм имал приятелка от 20 години и истината е, че всеки ден изпитвам огромна самота."

Снимка 474606

Източник: GettyImages

Раздялата си с Дарил Хана определя като най-болезнената, която някога е преживявал. Двамата се влюбват по време на снимките на "Вярваме в Бог" през 2001 г., но пътищата им се разделят малко след това.

Вал Климър разказва, че дори намразил музиканта Нийл Йънг, когото по принцип е обожавал, след като изпълнителят се жени за Дарил Хана през 2018 г.

"Бог ми е свидетел, че сърцето ми е било разбивано, но с Дарил понесох най-силна болка. Нийл Йънг, винаги съм те обичал, но се страхувам, че вече те мразя", пише още в книгата си актьорът.

Снимка 474600

Източник: GettyImages

Що се отнася до някои от другите жени, с които е имал връзка през годините, Вал Килмър не крие, че след развода си се среща с Синди Крауфорд, която му "помага отново да бъде щастлив". 

Актьорът има връзка и с Анджелина Джоли, която определя като "може би най-душевната и сериозна от всички".

"Когато хората ме питат каква е Анджелина Джоли, аз казвам, че е като другите жени и другите суперзвезди, просто е много повече", допълва още Вал Килмър.