Дженифър Лопес и Дженифър Гарнър са абсолютното доказателство, че за две жени, между които общото е един мъж, приятелство може да съществува.

Почти година след сватбата - как върви бракът на Джей Ло и Бен Афлек

Почти година след сватбата - как върви бракът на Джей Ло и Бен Афлек

Истинска ли е любовта им

Дженифър Гарнър и Бен Афлек са женени от 2005 г. до 2015 г. и им се раждат три деца - дъщерите им Вайълет (17 г.) и Серафина (14 г.) и синът им Самюел (11 г.)

Дженифър Лопес пък, която от 2021 г. отново е заедно с Бен Афлек, има две деца - близнаците Макс и Еме от бившия си съпруг Марк Антъни.

В името на сплотеното семейство обаче двете жени запазват добрите си отношения. По думите на източник на Us Weekly през последната година-две и двете определено са се сближили и опознали много добре. "И двете са невероятни майки и винаги поставят нуждите на децата си на първо място", издава още той.

Бившите съпрузи Дженифър Гарнър и Бен Афлек

Източник: GettyImages

Бившите съпрузи Дженифър Гарнър и Бен Афлек

Откакто Дженифър Лопес и Бен Афлек се ожениха миналата година, те полагат доста усилия, за да изградят стабилно семейство. През януари певицата разкри, че тя, децата ѝ и новият ѝ съпруг вече живеят заедно. "Беше наистина като един вид емоционален преход и в същото време сбъдване на всичките ми мечти", сподели тогава Джей Ло пред Today.

Въпреки предизвикателствата, които са естествена част от процеса, тя е щастлива да вижда, че Бен Афлек възприема децата ѝ като свои собствени. "Честно казано той е най-добрият баща, който някога съм виждала", разкрива певицата пред The View по-рано този месец.

Дженифър Гарнър, която пък в момента е във връзка с Джон Милър, също полага усилия да сближи своите деца с тези на Дженифър Лопес. Съвсем наскоро Дженифър Гарнър, дъщеря ѝ Серафина и Еме, дъщерята на Дженифър Лопес, са посетили калифорнийския Disneyland заедно.

"Гарнър уважава това, че Лопес се отнася към децата на Бен като към свои собствени и тя има всички намерения да направи същото", издава още източникът на Us Weekly.

Тормозът, на който са подложени децата на Дженифър Лопес

Тормозът, на който са подложени децата на Джей Ло

Когато не само на родителите им е трудно

Самата Джей Ло също изрази възхищението си от Дженифър Гарнър, като я нарече "удивителен партньор" и сподели, че заедно с Бен Афлек "работят много добре заедно", за да отгледат децата си.